árnyékolástechnika

reluxa

Manapság az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb belső árnyékolási mód.

Roletta

Ablakra illetve falba szerelt cső, melyre anyag van tekerve. Egyre népszerűbb a belső árnyékolók körében.

SZALAGFÜGGÖNY

Elegáns belsőárnyékolási rendszer, amely tökéletes választás nagy üvegfelületek árnyékolására is. Szerelhető mennyezetre klipszekkel, illetve oldalfalra konzolokkal. A lamellák forgatása gyöngylánccal, míg elhúzása nehezékkel ellátott zsinórral történik.

Zsaluzia

A külső árnyékolás leghatékonyabb módja​, hiszen visszaveri a napsugarakat, illetve az árnyékoló mögötti légáramlat hűti az üvegfelületet. A lamellák felhúzására és forgatására hajtókaros vagy motoros megoldást kínálunk. A motoros zsalúziák szél, fény, esőérzékelőkkel vezérelhetők.

REDŐNY

Redőnyeink kiváló minőségű felhasznált alapanyagoknak köszönhetően tökéletes színtartást, hosszú élettartamot és kiváló hőszigetelési képességet biztosítanak. Nemcsak a fényviszonyok beállítására használhatók, hanem az utcáról beszűrődő zajok mérséklésére is. Alkalmazásukkal csökkentheted az épület fűtési és hűtési energiafelhasználását. Két típusú redőnnyel szolgáljuk ki megrendelőinket: alumínium redőny vagy műanyag redőny.

SZÚNYOGHÁLÓK

A szúnyoghálók ma már elengedhetetlen kiegészítői egy ingatlannak. Házon kívül tartják a nem kívánt apró betolakodókat, de nem gátolják a szabad légáramlást. A szúnyogháló nélkülözhetetlen kelléke otthonodnak! Szinte bármilyen nyílászáróra lehet rovarhálót szerelni, legyen az ajtó vagy ablak. Választhatsz eltolható, rolós vagy akár a hagyományos zsanéros típusok közül.